BOX på Sverigeturné 2016

BOX
En afton med förbryllande manipulationer och rent rackarspel

Citat från webben:

”Galet underhållande”
”Det är att beteckna som en ruskigt stor miss att inte gå och se Fexeus!”
“Man går hem med snurrig och mycket fascinerad hjärna!”
“Mind = blown. Ni får helt enkelt ta er till Maximteatern i höst”

Efter 21 st. utsålda förställningar på Maximteatern i Stockholm åker
Henrik Fexeus äntligen ut på Sverigeturné under våren 2016.
I den helt nyskrivna föreställningen BOX som han skrivit tillsammans med Morgan Alling, får publiken följa Henriks personliga resa. Från åttaåringen som försökte förstå varför folk gör som de gör, till hur han blev intresserad av det mänskliga beteendet – och hur han lärt sig styra det.

BOX handlar om våra minnen och erfarenheter, vilka boxar vi väljer att vara i. Vad händer om man ändrar på någons minnen, eller någons bild av verkligheten? I BOX kan publiken aldrig vara säker på vad de verkligen varit med om – och vad de tror har hänt. Med sylvass precision tränger Henrik rakt in i publikens innersta tankar och minnen. Det är en rolig, personlig och underhållande föreställning, samtidigt angelägen och otäckt spännande. Med en halsbrytande final som aldrig gjorts tidigare och sannolikt aldrig kommer göras igen är det här Henriks mest ambitiösa projekt hittills.

Henrik Fexeus är känd för att avslöja hur våra hjärnor fungerar. Han har skrivit sju böcker i ämnet som spridits över hela världen, han har bl.a. gjort experiment i TV4 Nyhetsmorgon för att visa hur vi kan påverka vårt eget beteende. Henrik har även synts och hörts i olika tv – och radioprogram som ex. Hjärnstorm och Kärlekskoden på SVT, Talang i TV4, och Dilemma i Mix Megapol. På scen har vi lärt känna honom som en psykologisk illusionist, när han med nästan oroväckande exakthet både avläser och påverkar publikens tankar.

Henrik Fexeus BOX kommer att besöka följande städer:

* Gävle: 29-31 januari * Umeå: 5-6 februari * Lund:11-13 februari
* Karlstad: 25-27 februar * Linköping: 4 mars
* Göteborg:8-9 mars * Stockholm: 17-19 mars


Upplagt: