Det_syns_inte(maximaffisch)v2

Fotograf: Johannes Hjorth

Det syns inte

Musikalen som tar upp det som inte syns – hur vi egentligen mår. En högaktuell samtidsspegling med både skratt och gråt.

Regi:Ulrika Larsson

Det syns inte är en nyskriven musikal på det angelägna temat psykisk ohälsa, något som har fördubblats på bara 10 år. Vi möter Hanna, 16 år, som lever ett liv där varje dag är en kamp för att bli sedd och accepterad. Hennes tillvaro speglas genom människorna i hennes närhet som lever i vår tid med krav på höga prestationer och det perfekta livet på sociala medier.
Med hög igenkänningsfaktor berörs tabubelagda ämnen med en stor dos humor. Det syns inte sätter fingret på samtidens bekymmer, trivialiteter och allvar: Är jag lika lycklig inuti som jag visar utåt? Hur tar jag den perfekta selfien? Hur får jag kontakt med min tonåring?

Det syns inte sattes upp till förmån för organisationen Tjejzonen och har spelats för fulla hus under hösten. Nu har musikalen nypremiär på Maximteatern för att underhålla och beröra fler samt fortsätta bidra till en positiv samhällsförändring.
Föreställningen är 2 timmar lång inklusive 20 minuters paus.

Medverkande: Steve Kratz, Anni Grosse, Sigrid Anastasoglou mfl.
Regi: Ulrika Larsson
Producent: Sissela Nutley
Manus: Sissela Nutley & Ulrika Larsson
Kapellmästare: Stefan Ajax
Produktion: Arts & Hearts, en ideell förening som genom scenkonst verkar för positiv samhällsutveckling. www.artsandhearts.se

Teaterns biljettkassa är öppen onsdagar kl.12-18, samt 2 timmar innan föreställningen börjar.

Det syns inte spelar följande datum:
Torsdag 15 mars kl. 19.00
Fredag 16 mars kl. 19.00
Lördag 17 mars kl. 15.00

Biljettpris: 395 kr

Kontakt: biljetter@maximteatern.com

Boka dina biljetter HÄR

 

 


Upplagt: