Annika R Malmberg - Framgång

FRAMGÅNG

Annika R Malmberg Hamilton intar för första gången scenen med föreställningen FRAMGÅNG.  – En underhållande föreställning om människors olikheter och drivkrafter. 

I den nyskrivna föreställningen tar Annika grepp om det så omtalade fenomenet framgång. En humoristisk och träffsäker tolkning av hur olika vi kan se på livet och vilka konsekvenser det kan få när vi ska  komma överens med andra och få relationer att fungera.

Föreställningen framgång, baseras på Annika R Malmberg Hamiltons bok Tändvätska – om konsten att brinna utan att brinna upp. En scenshow så fullspäckad med historier, konkreta tips och med personliga exempel att du efter den här kvällen kommer att se världen med nya ögon.

Annika är författare till tre böcker och arbetar dagligen med att föreläsa, coacha och utbilda för att skapa starkare samarbeten och förbättrade relationer i alla sammanhang. Med fantastisk energi ger Annika dig tändvätskan som behövs för att du ska bli ännu bättre på att ta emot kritik, identifiera dina styrkor och omfamna utmaningar.

Ta med dina arbetskamrater, chefer, familjemedlemmar, vänner och livspartners och upplev ett unikt tillfälle där ni kommer att skratta åt er själva och få en bättre förståelse för människors olikheter och drivkrafter. En kväll som handlar om allas rätt att få uppleva känslan av framgång – hur olika vi än är.

Kom ihåg, Framgång betyder inte samma sak för dig som det gör för mig! 

 

Övrig info:

Manus: Annika R Malmberg Hamilton & Emma Knaggård Wendt

Regi: Emma Knaggård Wendt

Produceras utav Edutain Production.

Tid: 18.30-20.00, 1,5 timme

Inläpp: 18.00


Upplagt: