Dessvärre är föreställningarna 6 & 7 maj INSTÄLLDA på Maxim! 

Den envisa pandemin vill inte ge upp sitt grepp om landet. Vi har därför beslutat att ställa in Gula grodan 2022 och istället fokusera på att skapa en ny show inför 2023. Alla som har köpt biljetter kommer att bli kontaktade och få sina pengar tillbaka.

Ledsen för detta dystra besked, men pandemin ger oss inget alternativ. Vi såg så mycket fram emot att få spela för er!

 

Gula grodan är en föreställning som inte liknar någon annan föreställning du har sett. Underhållaren och rimvirtuosen Jacke Sjödin och trollkarlen och Talangvinnaren Johan Ståhl har tillsammans med pianisten Sanna Hodell skapat ett obegripligt stycke ordmagi där publiken involveras i en saga bland prinsessor, kungar, slott och en liten gul groda. Föreställningen blandar saga och show och musik med rim och trolleri och dagsaktualiteter där varje kväll är absolut unik!

Föreställningen sjösattes redan 2017, och nu har Jacke & Johan slipat på den ytterligare. Trots att publik och recensenter var eniga reda då: ”Man vill knappt gå efteråt!” (Upsala Nya Tidning)

 

OM JACKE

Jacke Sjödin är underhållaren som gjort rimmet till en alldeles egen scenisk nisch. Han har skrivit och satt upp otaliga föreställningar, bland annat med Helen Sjöholm på Katalin i Uppsala. Under pandemiåret roade han sig med att skriva sånger om coronan som han publicerade på Facebook och Youtube. Det blev 40 låtar som till dags dato har streamats närmare 10 miljoner gånger.

 

OM JOHAN

Johan Ståhl är en av landets absolut främsta trollkarlar. Han har rest över hela världen och vunnit otaliga priset för sin scenkonst, bland annat en silvermedalj i VM. Under pandemiåret roade han sig med att lägga runt tusen timmar på att skapa ett par nya nummer som tog honom hela vägen till segern i TV4:s Talang 2020.

 

OM SANNA

Sanna Hodell är pianist, sångerska och multibegåvning som behärskar allt från opera och klassiskt till jazz och rock. Hon har undervisat ett tjugotal år vid Operahögskolan i Stockholm och är verksam som pianist, repetitör, sångerska, språkcoach och sufflös vid stadsteatrarna i Uppsala och Malmö samt operahusen i Stockholm och Göteborg. Hon titulerar sig numera också blomsterodlare.

 

Produktions team

Manus               Jacke Sjödin i ständiga manusmöten med Johan Ståhl

Regi                    Ensemblen

Teknik                Nordlander Produktion

Scenografi        Hanna Cecilia Lindkvist

Grafisk form    Påhl Sundström

Producent        Anna Wikestedt Fällmar

Arrangör           1000 Applåder AB

 

 


Upplagt: