Den 11 juni spelar musikalen Gränsland på Maxim. Följ med på en resa mellan verklighet och färgsprakande fantasi när Teater Satelliten vänder och vrider på vad lycka är och hur vårt förflutna påverkar oss.

Visst vore det lockande att fly in i lyckans färgglada land, där du kan glömma all smärta och sorg och leva i ständigt ljus? Men vad händer om all sorg försvinner, ditt förflutna förändras och du förblir lycklig? Vem är du då? Finns du då?

I musikalen Gränsland får du följa Sara i sökandet efter sin far. Det blir en resa genom hennes förflutna, verkligheten och Lyckans land. Väljer hon evig lycka eller kan hon försonas med sitt förflutna?

Boka din biljetter HÄR

Föreställningen är 3 timmar inklusive paus.

Se trailer HÄR

Precis som i föregående föreställningar lyfter manusförfattaren Linda Mattsson Kledzik starka frågor om livet.

– Allting omkring oss formar oss och den vi är. Vi har alla ett arv att förvalta, men hur förvaltar du ditt arv? Vad lämnar du i ditt förflutna? Hur ser ditt livs väv ut och hur skapar du livets väg? Det är frågor som vi vill få dig att fundera kring i vår nya föreställning, säger Linda. Gränsland är skriven av Linda Mattsson Kledzik (manus) och Hanna Stadell Mellbin (musik), som även står bakom tidigare musikalsuccéer som: Den Lille Prinsen – på andra sidan stjärnorna och Mitt Liv.

Teater Satelliten arbetar främst med normbrytande egenskriven musikalproduktion, som väcker opinion inom bl.a. psykisk hälsa, men har även satt upp musikaler som RENT, Moulin Rouge, Rock of Ages.

 

Fotograf

Therese Taflin Jäghult

Konstnärligt ledarteam

Regi och manus – Linda Mattsson Kledzik

Regiassistent: Gustav Ekman Mellbin

Musik, sångtexter och musikalisk ledning: Hanna Stadell Mellbin

Kapellmästare: Per Andersson

Koreografi: Annika Larsell, Ellinor Edebäck

Scenografi: Emma Westlund

Kostym: Susanna Joy Sempill

 

Om Teater Satelliten

Teatern vill visa på styrkorna med en inkluderad ensemble när Sveriges lovande musikalartister och kända artister från “Funkis-Sverige” står på samma scen. På scenen är vi alla lika, även om förutsättningarna ser olika ut. Dynamiken i ensemblen är det som gör att publiken ofta blir djupt berörda av föreställningarna.Ensemblen har bl.a. gästspelat på Reginateatern i Uppsala och Kulturhuset tio14.Teaterns långsiktiga mål är att bli Stockholms första professionella inkluderande musikteater.

 

Läs mer på

www.teatersatelliten.se

 

 


Upplagt: