PENNTRICKET – inställt.

Tyvärr måste vi meddela att  föreställningen Penntricket ställs in av personliga skäl. Vi på Maximteatern är givetvis mycket ledsna över detta och ber om ursäkt för det besvär detta skapar för er som köpt biljetter.

Pressmeddelande från Cissi Wallin och Natashja Blomberg:

Natashja Blomberg väljer att kliva av scenshowen “Penntricket” som skulle haft premiär på Maximteatern i höst. Hennes kommentar till avhoppet lyder:

“Vi gick från en idé till sålda biljetter på väldigt kort tid och jag hann inte reflektera över hur mycket arbete det krävs att sätta upp en scenshow. Arbetet och skrivandet har blivit övermäktigt och jag insåg nog inte just hur mycket tid och energi som krävs för att det ska funka.
Jag inser att jag inte kommer kunna leverera 100% eller göra ett bra jobb och därför vill jag avbryta samarbetet och projektet helt. Ett dåligt utfört jobb kommer reflektera på oss alla, på mig och Cissi men även på Maximteatern.”

Den andra halvan av duon som planerat att sätta upp showen, Cissi Wallin kommenterar avhoppet på följande vis:

“Detta är givetvis väldigt tråkigt med tanke på att jag brann för detta och på alla som köpt biljetter och planerat att gå. Men jag respekterar Natashjas beslut och hoppas på att få jobba med Maximteatern i någon form framöver.”

Återbetalning av biljetter:

Återlösen sker av biljettpriset exklusive administrationsavgift på 25 kr för ordinarie biljetter och 20 kr för studentbiljetter. Vi vill poängtera att serviceavgiften i detta fall är något som tillfaller Ticnet själva eller fördelas mellan Ticnet samt deras återförsäljare. Detta är alltså inte några pengar som Penntricket eller Maximteatern tagit del av.

För att kunna betala tillbaka din pengar exklusive serviceavgift behöver vi:
1. Namn
2. Bokningsnummer
3. Kontonummer som du vill ha dina pengar insatta på. Skriv detta i ett mail och skicka till biljetter@maximteatern.com

Kontakta oss innan den 13 september för att vi ska kunna återbetala dina pengar. Det kan ta upp till 10 dagar innan du har pengarna på ditt konto.

Återigen, vi är ledsna för det inträffade men hoppas få se er här i publiken igen inom kort!

 

 

 

 

 


Upplagt: