Scenhösten 2022 på Maxim!

Foto: Rebecka Rynefeldt

Vad händer på Maxim i höst?! Jo det blir en fullspäckad kulturhöst att se fram emot! Låt oss här få presentera höstens repertoar:

Hösten börjar med att Sveriges främste tankeläsare och mentalist Henrik Fexeus är tillbaka med sin föreställning Henrik Fexeus är att lita på den 2 & 3 september.

9 & 10 september kommer Jonas Gardell med sin soloshow som får dig att skratta tills du gråter.

123 Schtunk- världen är en scen gästar oss den 11 september och den 17, 18, 24 & 25 september blir det familjemusikalen DING DONG -Filippa och morfars äventyr med musik och text av folkkäre Lasse Berghagen. en musikföreställning för barn i alla åldrar!

Under oktober och november presenterar vi fyra unika konserter på Maxim! Jan Lundgren, en av Europas främsta pianister och kompositörer, ger konsertföreställningen Två och en Steinway som gästas av Lill Lindfors & Nils Landgren, Pernilla August & Magnus Lindgren, Nina Persson & Georg Riedel samt Lisa Ekdahl & Jojje Wadenius. Fyra unika och intressanta möten som bygger på samtal och musik.

29 oktober har Bamse och Lova sjunger & dansar premiär på Maxim. En musikföreställning för stora och små som passar för barn i alla åldrar! Efter föreställningen får du möjlighet att träffa Bamse och Lova.

4 november har Lars Noréns hyllade relationsdrama Så enkel är kärleken premiär! På scen ser vi Mikael Persbrandt, Ingela Olsson, Livia Millhagen och Stefan Larsson. Regi Eva Dahlman.

Vill ni läsa mer om föreställningarna samt boka biljetter gå då in i rutan ovan som heter FÖRESTÄLLNINGAR eller klicka HÄR.

Kära publik, varmt välkomna till Maximteatern- vi ses i höst!


Upplagt: