Aktuellt från Maximteatern


Den 16 mars på eftermiddagen kom Folkhälsomyndigheten med nya rekommendationer. Utifrån dessa har en samlad bedömning gjorts och beslut har fattats att ställa in föreställningarna Katt på hett plåttak och Shirley Clamp- Nästan 20 år på scen om man avrundar uppåt på Maximteatern från och med torsdagen 19 mars till och med torsdagen den 30 april.

Viktig information gällande biljetter till Katt på hett plåttak

Biljetterna till Katt på hett plåttak administreras av Kulturhuset Stadsteatern. Personer med bokad biljett under perioden 19 mars till 30 april kan få byta sina biljetter mot annat datum eller presentkort fram till samma dag som evenemanget äger rum. Denna tillfälliga förändring gäller tillsvidare. Biljetter till vårens föreställningar går inte att byta ut mot biljetter till höstens föreställningar, eftersom biljetterna till höstens föreställningar hanteras av Maximteatern.

Vill du boka biljetter till höstens föreställningar av Katt på hett plåttak boka HÄR

För mer information om biljetthantering från Kulturhuset Stadsteatern klicka HÄR

Viktig information gällande biljetter till Shirley Clamp – Nästan 20 år på scen om man avrundar uppåt

Biljetterna till Shirley Clamp- Nästan 20 år på scen om man avrundar uppåt administreras av Maximteatern och säljs via biljettombud Ticketmaster. Personer med bokad biljett till perioden 24 mars till 1 april kan omboka sina biljetter till ett senare datum. Samtliga gäster kommer att kontaktas personligen av Maximteatern.

Biljettkassan håller öppet som vanligt onsdagar mellan 12.00-18.00

Med vänlig hälsning

Maximteatern


Upplagt: