Özz_1024px_affischbild

ÖZZ NUJEN – DÅLIG STÄMNING

Özz Nûjen sprider ännu mer dålig stämning över Sverige
Den 10 februari hade Özz Nûjen nypremiär för succéföreställning Dålig stämning på Maximteatern i Stockholm. Turnén med den hyllade och högst personliga monologen fortsätter även under våren 2013 med 8st föreställningar runt om i landet. Özz Nûjen har turnerat med sin föreställning sedan våren 2012 och intresset är fortfarande mycket stort.Biljetterna till extraföreställningarna är släppta till försäljning.
I ”Dålig stämning” utforskar komikern och skådespelaren Özz Nûjen varför vi svenskar ständigt anstränger oss så för att undvika dålig stämning, och vad som blir konsekvensen när vi inte vill vara till besvär. Med sitt eget livs toppar och dalar som utgångspunkt, tar han med publiken på en högst personlig och fängslande resa. Under 90 minuter berättar Özz om svensk osäkerhet, sin egen familjs flykt till Sverige, om kroppsstolthet, om en uppväxt i Rinkeby, om en torterad far, om krossade drömmar och det knepiga livet som nysingel efter skilsmässan. Han blickar också utåt och tillbaka, med skarpa iakttagelser om svensk utrikespolitik och vapenexport, och synar våra märkliga tankar om vad som egentligen utgör en terrorist. Den dåliga stämningen är ständigt närvarande, ibland är det till och med Özz själv som sprider den.
– Detta är sista chansen för er som missat att se den. Jag är jättestolt och vill främst tacka publiken, utan er är jag inget. Vi ses om ni vill och kan! säger en glad Özz Nûjen.

Mer om Özz Nûjen: www.nujen.nuoch www.daligstamning.se

Tid: 90 min. ej paus.


Upplagt: