Minns_Du_Mig_Stående

 

MINNS DU MIG? - En komedi om kärlek för evigt/ givet

Regi:Pär Nymark

Succékomedin med b.la. Annika Andersson och Thomas Petersson gör ett gästspel på Maxim den 20-28 april! 

Vad händer när barnen är utflugna, lägenheten är färdigrenoverad och bilen faktiskt går riktigt, riktigt bra? Föreställningen MINNS DU MIG? är en komedi som handlar om just det, om kärlek som tagits för givet. Efter en kritiker- och publikhyllad höst på Lisebergsteatern i Göteborg åker nu succékomedin ut på en stor Sverigeturné under våren 2018.

På Lisebergsteaterns scen i höstas möttes äntligen Annika Andersson och Thomas Petersson igen i denna fantasifulla komedi vars skrattframkallande repliker är som om de vore specialskrivna för dessa två komiska mästare.

Den amerikanske författaren Sam Bobrick har på ett väldigt roligt sätt författat denna komedi om hur man skall, eller bör, ta vara på och förädla sitt äktenskap. Annika Andersson och Thomas Petersson spelar paret, vars vardagsgång hamnat i trivsam, problemfri, men också helt passionslös lunk.

Med överraskande humoristiska situationer ställer pjäsen frågorna: Vad händer när barnen är utflugna, lägenheten är färdigrenoverad och bilen faktiskt går riktigt, riktigt bra? När livet plötsligt rullar på så friktionsfritt som man alltid önskat att det skulle göra – varför börjar då alla funderingar dyka upp?

Är det verkligen den nya bekväma soffans fel att man sitter i varsin ände av den istället för tätt tillsammans? Får man sakna något när ingenting fattas? Vad krävs för att få nyvunnet intresse för en gammal kärlek?

Publiken kommer i ”Minns du mig” även få återse den mångsidige Robin Stegmar som tidigare på bland annat Lisebergsscenen, roat i allt från den hyllade kultföreställningen ” Dixie Comedy Cabaret” tillsammans med Per Andersson, flertalet farser med Thomas Petersson samt i älskade karaktärer tillsammans med Vallarna-gängets buskisföreställningar. Dessutom kan vi med glädje presentera komediennen Joanna Eriksson, känd från humorprogrammet Partaj och även från de humoristiska ICA-reklamerna.

Med dessa fyra skådespelare, vars specialitet är att få sin publik att skratta, samt med det fantasifulla komiska manuset, som översatts till svenska av Bendixen och Petersson, som tidigare gett er succéer som ”Ett Makalöst Bröllop” & ”Älskling, jag är visst gift” – så har vi verkligen fått drömförutsättningarna för att ni skall få en kväll fylld av glädje, kärlek och mängder av skratt tillsammans med oss! Välkomna till en uppfriskande rolig föreställning med ”Minns du mig?”  – Komedin som inte blundar för hur viktigt det är att öppna ögonen och se den som sitter precis bredvid.

Föreställningen är 2 timmar  lång inklusive 20 minuters paus.

 

 

Medverkande
Annika Andersson
Thomas Petersson
Robin Stegmar
Joanna Eriksson

 

Regi: Pär Nymark

Scenograf: Fredrik Dillberg

Mask och peruk:Tiina Bengtsson

Manus: Sam Bobrick

Översättning och bearbetning: Christoffer Bendixen och Thomas Petersson

 

PRESSKONTAKT: Helene Wigren, PR & Beyond,helene.wigren@prbeyond.se, 0707-52 76 05

För biljetter boka HÄR

Teaterns biljettkassa är öppen onsdagar kl.12-18, samt 2 timmar innan föreställningen börjar

Kontakt: biljetter@maximteatern.com

Presenteras av 2Entertain.


Upplagt: