Maximteatern_Foaje-16

Boka MAXIMTEATERN med 562 sittplatser!

Boka Maximteatern för dina konferenser, seminarier, konserter, events mm. Här har vi haft allt ifrån bolagsstämmor, modeshower, klädförsäljning, konserter, och privata fester. Hyr en teater och utnyttja den magiska atmosfären till att göra just ditt event till en annorlunda och spännande happening.

När ni hyr teatern får ni tillgång till teaterns lampor där man kan trolla med ljuset och skapa olika miljöer. Ni får tillgång till backstageområdet där det finns loger, fikarum mm. Ni får även tillgång till våra två foajeér som man kan smycka och anpassa till just ditt event.

Vill ni sälja biljetter till ert event

Det ordnar vi gärna. Vi kan sälja biljetter via vårt kassasystem och via Ticketmaster.se. Maxim tar en avgift på 5 kronor per utskriven biljett (exkl. moms). Biljetterna ligger på Ticketmaster.se och Maxim sköter det praktiska åt kunden.

Rullstolar/hörslinga

Maximteatern är inte handikappanpassad, det finns två st. rullstolsplatser i salongen (parkett). Det finns ingen ramp och vanligtvis så hjälper vår personal till med att bära ner rullstolen via sceningången till salongen.
Hörslinga finns på Maximteatern.

Reklamplats/affischering

Maximteatern försöker alltid lämna ett skyltskåp till våra gäster så att de kan marknadsföra sig. Beslut tas vid varje sammanhang och vi försöker alltid lösa våra kunders behov på bästa sätt.

Mat och dryck

Äntligen kan vi erbjuda doften av hemlagat från Maximteaterns kök. Enkel, vällagad mat med rena och eleganta smaker. Teaterns foajé står öppen för mat, mingel och valfri dryck från två timmar innan föreställningens start.

För större sällskap dukar vi upp en stående buffé i foajén. För mer information och bokning av större sällskap kontakta Rickard Åberg på mail rickard@maximteatern.com

Samarbete, 20% på matnotan

I samarbete med Bockholmengruppen erbjuds Maxims teatergäster 20% rabatt på hela notan hos Spanjorskan och Paraden!
Paraden ligger på Valhallavägen 147. Ring 08-660 33 55 för bordsbokning eller besök hemsidan.
Spanjorskan, Nybrogatan 42. Boka bord på telefon 08-660 33 55 eller på hemsidan.

Uppge föreställningens namn som rabattkod vid bokning och betalning.
God spis!

Teknisk information

Ladda hem scenritning »

Ljudanläggning Maximteatern 2021

Information Maximteatern 2021

Längre Gästspel/hyror

Vid återkommande längre bokningar kontakta Hans Andersson för offert eller samarbete.

Prislista Maximteatern 2021


Kontaktperson Maximteatern:

Hans “Hasse” Andersson

Karlaplan 4, 114 60 Stockholm
Mail: hasse@maximteatern.com