Per Holknekt

Profile agency presenterar:
Per Holknekt föreläsning #1000!

 

Det är Per Holknekts gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Vi öppnar Maximteaterns dörrar och välkomnar er att lyssna på Pers föreläsning nummer 1000, med känslosamma och värdefulla berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår.

”Per bjöd verkligen på sig själv och trollband publiken vid vårt event.”

Per har inte bara hunnit startat 31 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk. Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets Inspiratör med mycket mera. Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst. Efter föreläsningen signerar Per böcker och minglar.

Föreläsningen är 1 timme och 30 minuter lång.
Medverkande: Per Holknekt
Dörrarna öppnas 18:00 för mingel, föreläsningen börjar 19:00.
Drinkbiljett och ett signerat exemplar av Pers biografi ingår.

”Per Holknekts känslosamma men ändå sakliga dragning lämnade ingen oberörd. Under de senaste 20 åren har jag inte upplevt en talare som berört så många. Den positiva och äkta tonen kommer att stanna kvar hos oss länge…”

”Tack Per <3 för att du vågade visa att du är en människa, igår kväll.
Värme sorg glädje hopp insikt o kärlek förmedlades o stannade kvar inom mig o oss när jag o mina vänner traskade hemåt efter en underbar kväll.”

”Vill tacka dig för en otroligt inspirerande föreläsning, satt i bilen och grät på väg hem”

”Jag ville bara tacka dig då du inte bara inspirerade, motiverade och berörde mig utan även gav mig många tankeställare, insikter och lärdomar. Du gav mig något på samtliga plan av den jag är; lärare, vän, fru, mamma och medmänniska. Jag berördes väldigt av din tanke kring att värdera och förvalta
För biljetter: http://www.ticketmaster.se/search/?keyword=per+holknekt

För direktkontakt och frågor:  charlotte@profileagency.se

 

 

 

 

 


Upplagt: