Spelar på Maximteatern den 7 november 2018

stefan sauk_500x750

Tillfälligt Utbrott

-för att allt ännu inte är sagt

Regi: Stefan Sauk

Äntligen är Stefan Sauk och hans tiofaldiga enmansensemble av mångfacetterade karaktärer tillbaka på scenen i nyskrivna föreställningen ”Tillfälligt Utbrott”!
Föreställningen tar avstamp i “Tillfälligt Avbrott” som var ett omåttligt populärt och samhällskritiskt inslag i humor- och satirprogrammet Lorry i början av 1990-talet. “Det är mycket nu…” och “Jag är skeptisk” blev bevingade uttryck som gjorde Sauk älskad av hela svenska folket. Programmet var en spegel mot samtiden som på ett humoristiskt och nyskapande sätt påvisade dåtidens orättvisor och politiska snedvindar. Något som är lika nödvändigt och aktuellt idag som då. Föreställningen tar vid där den förra slutade och lägger in en högre växel. Vi får stifta bekantskap med såväl välkända karaktärer som helt nya. Sauk gör satir på ett unikt sätt som kommer att få makthavare att skälva och locka publiken till skratt (som eventuellt fastnar i halsen!). Missa inte en av vår tids största skådespelarvirtuoser i denna satirbomb till föreställning!

Sauk har gjort otaliga roller inom film och TV de senaste 30 åren samt är en av Sveriges mest populära ljudboksinläsare. 2014-2016 spelades föreställningen SAUK – Fortfarande Skeptisk (and some fcuking music) för fulla hus landet runt.

Spelar på Maximteatern 7 november 2018

För biljetter klicka HÄR

Föreställningslängd: 90 minuter, ej paus

Medverkande, manus och regi: Stefan Sauk

Producent: Lasse Karlsson och Michael Henriksson, Lifeline

Projektledare: Sara Huss, Lifeline

Presskontakt: Signe Ericson, Lifeline, signe.ericson@lifeline.se

Arrangör: Lifeline

Teaterns biljettkassa är öppen onsdagar kl.12-18, samt 2 timmar innan föreställningen börjar.

Kontakt: biljetter@maximteatern.com

 

 

 


Upplagt: