hf_1

BOX

Vip-erbjudande Akademibokhandeln

I SAMARBETE MED AKADEMIBOKHANDELN ERBJUDER VI 20% RABATT PÅ HÖSTENS FÖRESTÄLLNINGAR AV BOX (ORD. PRIS 420 KR)

Denna länk tar dig direkt VIP-erbjudandet!


OM FÖRESTÄLLNINGEN
Tankedomptören är tillbaka! Efter två helt utsålda säsonger i Stockholm samt två helt utsålda Sverige-turnéer är Henrik Fexeus äntligen tillbaka med NY föreställning på scenen i Stockholm. Den här gången med den helt nyskrivna föreställningen BOX av Henrik Fexeus och Morgan Alling.

Henrik är känd för att avslöja hur våra hjärnor fungerar. Han har skrivit sju böcker i ämnet som spridits över hela världen, och under våren gör han experiment i TV4 Nyhetsmorgon för att visa hur vi kan påverka vårt eget beteende. Henrik har även synts och hörts i olika tv- och radioprogram som ex. Kärlekskoden, Talang, Hjärnstorm och Mix Megapol. På scen har vi lärt känna honom som en psykologisk illusionist, när han med nästan oroväckande exakthet både avläser och påverkar publikens tankar.

Med föreställningen BOX blandar Henrik Fexeus även denna gång sin föreställning med psykologi, teater och magi för att skapa illusionen av att kunna tränga rakt in i våra tankar. Men hur mycket är egentligen på riktigt?

– Allt och inget, skrattar Henrik. Jag ljuger lika ofta för publiken som jag talar sanning. Men jag är åtminstone ärlig med det. Det viktigaste är publikens upplevelse av vad som händer. Jag får ofta mail från folk mitt i natten som fortfarande funderar på hur det hela gick till. 

logo