Succén från sommaren flyttar in på Maximteatern!! En magisk aktivitet för hela familjen med skattjakt, Tobbes nya show på teatern och sist trolleriskola! Ta med vänner och ha en ROLIG eftermiddag med hela familjen!

Premiär 9 oktober!

Boka dina biljetter HÄR

Så här går det till: Först går ni själva i familjen/sällskapet en skattjakt/virituell tipsrunda på östermalm nära maxim, allt sker i er smartphone, inga appar att ladda ner, på ca 1-1,5 km, ca 30 min promenad som man kan gå/cykla innan med teatern som sista anhalt och “skatt”, MYCKET uppskattat!

När alla är på plats på utsatt tid kör Tobbe Trollkarl en vääääldigt exklusiv, nyskapad (hälften ny show från tidigare!!) familjeshow bara för er, teatern är knappt halvfull och vi ser gemensamt till att hålla hårt på social distansiering. Känslan är att ni har Tobbe Trollkarl för er själva!

Räkna med att skattjakt plus show och trolleriskola tar minst två timmar. Efter showen lär Tobbe ut ett enkelt trick man kan göra hemma samt finns möjligheten att köpa trollerilådor för 100kr/st. Givetvis får man ta kort med Tobbe på tryggt avstånd utomhus. Foto och ev köp av låda sker utomhus oavsett väder för att förhindra köer och trängsel. Roligast för barn mellan 3-99 år, men allra bäst för 4-9 år. ;o) Sommaren var HELT slutsåld. Maila biljetter@tobbetrollkarl.com om ni har frågor till Tobbe!

Läs HÄR vad publiken tyckte i somras!


Upplagt: